сайт ресторана Тюлька

 

Одеська

бутербродно-рюмочна

Меню

Найнижчі в місті ціни
paperclip

 

 

 

Теплі вечори

в тюльке
Тюлька (лат. Clupeonella) – з роду дрібних морських риб
сімейства оселедцевих (Clupeidae).

Статевої зрілості досягають у віці 1-2 років, живуть до 5-6 років. Основний предмет промислу причорноморських рибалок, бариг з Привозу та головний інгредієнт сніданку вантажника (не кажучи за 100 грам!). Викликає звикання, особливо у поєднанні з бринзою та чорним хлібом.

Отже, оселедець – це салака, салака – це шпрот, шпрот – це кілька, кілька – це тюлька, тюлька – майже хамса, а хамса – це анчоус, анчоус – це сардина, сардина – це сардинопс, а сардинопс – це сельд иваси

 

Наш формат

ГОСТу відповідає

 

Питний заклад у ностальгійному стилі – це те, чого так не вистачало історичному центру Одеси. Чарка першої категорії “Тюлька” відкоркувала перші пляшки у грудні 2014 року, і з цього часу стала улюбленим місцем для охочих закусити.

Рюмкові, вони ж наливайки, безумовно, є у великій кількості в районі Соборної площі. Але оригінальний підхід і любов до перевіреного старого, доброго і зрозумілого з дитинства допомогли реалізувати ідею створення «Тюльки». Продукти з Привозу, виключно одеські рецепти та дух старої Одеси приваблюють сюди туристів та місцевих завсідників.

Доброзичливість та доброта працівників, навколишня атмосфера, розслабить та сп'янить дорогих гостей у нашій «Тюльке»!!!

 

Фотогалерея

Інтер'єр та побут агітпрому

pinterest

 

shadow top
 
shadow bottom

 

Контакти

Будь готовий – завжди готовий!

 

Рецензії

Ваша рецензія
Обратный адрес:
Тема:
Телеграмма:
Шесть плюс пять?
Соціальні осередки
facebook
Facebook
twitter
Twitter
pinterest
Pinterest
google+
Google+
Вступайте в наші соціальні осередки - першими дізнавайтеся свіжі новини та спеціальні пропозиції!
 

Ми чекаємо вас

Бутербродно-чарювальна "Тюлька": запросіть іногородніх гостей на дивовижну одеську закуску!
Традиційна гостинність від мережі ресторанів з 11 до 21 без вихідних.